img

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ...
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ

img

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
& ΖΕΣΤΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

img

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

img

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
&
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

img

ΥΓΙΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Κάνουμε τα πάντα για ένα χαρούμενο & υγιές χαμόγελο

img

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνετος, ευχάριστος και φιλικός χώρος

img

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Σύχγρονες τεχνικές και τεχνολογικός εξοπλισμός

img

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οδοντοϊατρικής υγείας

ΙΑΤΡΕΙΟ - ΣΠΥΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Ολοκληρωμένη λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση των οδοντιατρικών ασθενών μας

Δέσμευση μας η παροχή της καλύτερης δυνατής οδοντιατρικής φροντίδας στο φιλικό περιβάλλον του ιατρείου μας και η ανάπτυξη μιας δια βίου σχέσης εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας.

img
img
img

Αίθουσα Αναμονής

img

Έχοντας πάντα σαν βασική μας αρχή της φροντίδα και την εξυπηρέτηση των ασθενών μας, φροντίζουμε για την υγειηνή και την αισθητική των δοντιών σας με τις πλέον ανώδυνες και εξελιγμένες μεθόδους και προσβλέπουμε στην αρμονική συνεργασία σας για να εξασφαλίσουμε τη διατήρηση της στοματικής σας υγείας.

img

ΧΟΡΟΣ ΙΑΤΡΙΟΥ

Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να πληρεί όλες τις απαραίτητες συνθήκες υγειηνής και είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
img

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το οδοντιατρείο του κ. Αλεξίου είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο που έχει δεσμευτεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας παρέχοντας υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες.

ico

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Έλεγχος των δοντιών και των ούλων, καθαρισμός της πέτρας, επίδειξη στοματικής υγιεινής.

ico

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΙΚΗ

Αισθητική βελτίωση της εικόνας των δοντιών, των χειλιών και του χαμόγελου.

ico

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ

Επέμβαση στο εσωτερικό του δοντιού με ενδοδοντική θεραπεία για μακροχρόνια διατήρησή του.

ico

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Παθήσεις των ιστών που περιβάλλουν το δόντι, δηλαδή τα ούλα και το οστό.

ico

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Αποκατάσταση σε εκλειπόντα τμήματα δοντιών, αλλά και σε μεγαλύτερα τμήματα ιστών.

ico

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Αποκατάσταση προβλημάτων που προκύπτουν από ατυχήματα, φλεγμονές ή λοιμώξεις.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Ο ιατρός κ. Σ. Αλεξίου έχει δεσμευτεί για την κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών σας ως ασθενείς.

img

ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Ο κ. Σ. Αλεξίου σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία και αποφοίτησε το 1981. Ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου στη Λάρισα από το 1983.

Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι ασθενείς του λαμβάνουν την πιο ολοκληρωμένη και προηγμένη οδοντιατρική περίθαλψη.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ

Επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο για τους ασθενείς μας εφαρμόζοντας εξελιγμένες τεχνικές που χαρακτηρίζονται για την αποδοτικότητά τους, έχοντας την επιθυμία να σας χαρίσουμε το χαμόγελο που θα σας προσδώσει την λάμψη που σας αξίζει.

ΛΕΥΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ

Το bonding δοντιων (λευκα σφραγισματα) είναι μια σύγχρονη μέθοδος, δανεισμένη από την αισθητικη οδοντιατρικη, με την οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε λευκα δοντια, ακόμα και όταν θα πρέπει να κάνουμε κάποια σφραγισματα.

Καθώς τα υλικά τελευταίας γενιάς είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα, μπορούμε σε μία μόνο επίσκεψη, να αποκαταστήσουμε τα τερηδονισμένα δόντια με απόλυτα φυσικό τρόπο και να αποκτήσουμε και πάλι όμορφα, λευκα δοντια.

img

ΠΡΙΝ

img

ΜΕΤΑ

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λευκανση δοντιων είναι μια επαναστατική μέθοδος που μας προσφέρει η αισθητικη οδοντιατρικη και έρχεται να πραγματοποιήσει το όνειρό μας για λευκά δόντια και ένα όμορφο χαμόγελο.

Η λευκανση δοντιων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φωτίσει το χαμόγελο και ολόκληρο το πρόσωπο. Η αισθητική οδοντιατρική μπορεί να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

img

ΠΡΙΝ

img

ΜΕΤΑ

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι όψεις πορσελάνης θεωρούνται συντηρητική θεραπεία μεταμόρφωσης του χαμόγελου, αφού η παρασκευή του δοντιού περιορίζεται μόνο στην μπροστινή επιφάνεια.

Η όλη διαδικασία είναι πλήρως εξατομικευμένη με ηλεκτρονικό πλάνο θεραπείας και πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο οδοντίατρο και εξειδικευμένο εργαστήριο κατασκευής των όψεων πορσελάνης.

img

ΠΡΙΝ

img

ΜΕΤΑ

ΟΨΕΙΣ ΡΙΤΙΝΗΣ

Με τις όψεις ρητίνης μπορούμε να πετύχουμε ένα υγιές και πολύ λαμπερό και λευκό χαμόγελο, αλλά και να διορθώσουμε τυχόν μικροπροβλήματα που αφορούν το μήκος και το σχήμα κάποιων δοντιών.

Η διαδικασία απαιτεί ελάχιστο η καθόλου τρόχισμα των προστομιακών επιφανειών των δοντιών.

img

ΠΡΙΝ

img

ΜΕΤΑ

ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο βασικός σχεδιασμός στην αποκατάσταση της ολικής νωδότητας στην άνω και κάτω γνάθο με ακίνητη προσθετική εργασία, περιλαμβάνει την τοποθέτηση 6 ή περισσοτέρων κατά περίπτωση εμφυτευμάτων, τα οποία επιβάλλεται να τοποθετούνται με προσθετικά κριτήρια, προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα.

img

ΠΡΙΝ

img

ΜΕΤΑ

ΣΤΕΦΑΝΕΣ (ΘΗΚΕΣ) ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Μια θήκη δοντιού από πορσελάνη (θήκες πορσελάνης) είναι μια σύγχρονη τεχνική που μας προσφέρει η αισθητική οδοντιατρική όταν θέλουμε να αποκτήσουμε και πάλι όμορφα και λευκά δόντια.

Είναι η ιδανική μέθοδος όταν ένα δόντι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, σε βαθμό που δεν μπορούμε να το αποκαταστήσουμε με σύνθετη ρητίνη.

img

ΠΡΙΝ

img

ΜΕΤΑ

ΣΤΕΦΑΝΕΣ (ΘΗΚΕΣ) ΖΙΡΚΟΝΙΑΣ

Η ζιρκονία είναι ένα καινοτόμο σύστημα για την αισθητική προσθετική αποκατάσταση χωρίς μεταλλικό σκελετό.

Παρουσιάζει τα εξής πλεονεκτήματα: Η ιδιότητα του να είναι φωτοδιαπερατό κάτα 30 % εξασφαλίζει πολύ καλά αισθητικά αποτελέσματα, παρουσιάζει υψηλή αντοχή, έχει απουσία αλλεργικών αντιδράσεων, αντέχει στη διάβρωση ενώ είναι από τα πιο ισχυρά και σκληρά υλικά.

img

ΠΡΙΝ

img

ΜΕΤΑ

arrow
1 / 7
arrow

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG

Ενημέρωση σχετικά με οδοντιατρικά προβλήματα, με τρόπο απλό και κατανοητό

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Ωράριο οδοντιατρείου Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 13:00 & 17:30 - 20:00 (εκτός Τετάρτης απόγευμα)

Διεύθυνση

Κούμα & Παναγούλη 12, Λάρισα

Τηλέφωνα

2410-28 80 80
6932-75 36 05

e-mail

alexiou@gmail.com