Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα μας

 

Κορυφαία Ποιότητα Προϊόντων

home1

Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΕ είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ’ όλο τον κόσμο. Επενδύοντας σε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία σήμερα σε μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας φυσικών πετρωμάτων αλλά και σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση των ανθρώπων της, η ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΕ, έχει καταφέρει να διεκδικεί ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που συνεχώς αυξάνεται, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η καθετοποιημένη οργάνωση του εργοστασίου της αλλά και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΕ, της δίνει το πλεονέκτημα να μπορεί να αναλαμβάνει μεγάλα έργα και να συνεργάζεται με τις πλέον μεγαλύτερες κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες του χώρου.

Στόχοι μας, η καλύτερη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές, το AFTER SALE SERVICE, η ευελιξία και προσαρμοστικότητα με γνώμονα πάντα τις ανάγκες..

    

dapeda2

Μοντέρνα Δάπεδα

Ολοκληρωμένες λύσεις για μοντέρνα δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Δείτε το σχέδιο που επιθυμείτε σε υψηλή ποιότητα και στις καλύτερες τιμές.                   Περισσότερα.. 

mpanio2

Μπάνιο με στυλ

Θέλετε απλώς ένα μπάνιο ή προτιμάτε ένα μπάνιο με στυλ; Ομορφύνετε το μπάνιο σας επενδύοντάς το με πλακάκια σε μικρές ή μεγάλες διαστάσεις.

Περισσότερα..

marmaro2

Ποικιλία Μαρμάρων

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας σε μάρμαρα, γρανίτες, χαλαζίες, όνυχες, glasstone κλπ σε τεράστια ποικιλία στην έκθεση μας στην περιοχή της Λάρισας.                         Περισσότερα..